top of page

TIL KOMMUNER

Som psykolog med masser af erfaring inden for beskæftigelsesindsatsen, har jeg mange muligheder, der henvender sig både til medarbejdere og til borgere.

Hvad end der er brug for en afklaring af tilstand, barrierer og skånebehov eller en støttende indsats til at lette tilbagevenden til arbejdsmarkedet eller sikre en god praktik, så står jeg klar til at hjælpe.

STØTTENDE INDSATS, BEHANDLING MM.

Hjælp borger via et behandlingsforløb eller en erhvervsstøttende indsats fx i forbindelse med praktik, genoptagelse af arbejde eller blot for at forhindre en forværring grundet psykiske reaktioner på sygeforløbet. Der kan laves aftaler om både individuelle forløb og gruppeindsatser, alt sammen med formålet at hjælpe borgerne til at opnå bedring og en hurtigere afklaring eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

2

AFKLARENDE INDSATS

Få afklaret borgers aktuelle situationer, behandlingsmuligheder og/eller skånehensyn, så I hurtigere kan få igangsat den rette indsats i forløbet. Jeg har desuden metodekursus i intelligenstesten WAIS-IV, hvilket betyder, at jeg kan lave en intelligens-profil for borger, der hjælper med at udpege intellektuelle udfordringer og/eller specifikke problematikker, der kan tilgodeses og derved måske øge arbejdsevnen gennem bedre rammer.

3

SUPERVISION OG SPARRING

Sæt fokus på medarbejdernes faglige udvikling gennem en supervisions- eller sparringsaftale.

I supervisionen skaber vi et refleksionsrum, hvor ansatte kan lære af deres egen erfaring og andres, tackle udfordringer i arbejdsopgaverne, og generelt blive mere bevidste om deres opgaveudførelse.

I sparring giver jeg en psykologfaglig vinkel på problemstillinger eller sager, som medarbejderen har brug for hjælp til.

4

OPLÆG, WORKSHOPS OG RÅDGIVNING

Med et oplæg eller en workshop får I muligheden for (i mindre eller større grupper) at arbejde fokuseret med et emne. Jeg tropper op med viden og eventuelt nogle opgaver til at hjælpe læringen på vej, alt efter jeres ønsker, og I får muligheden for at få indblik i et emne, der kan hjælpe jer til en bedre hverdag. Emnet bestemmer I - eller jeg kan give en hånd med at indsnævre et område ud fra en snak om de udfordringer, I gerne vil afhjælpe, eller den viden, I gerne vil give jeres medarbejdere.

KONTAKT

Dr. Alexandrines Vej 2, 9600 Aars

Inden vi starter et forløb, tilbyder jeg altid et Gratis kemi-tjek.

Når du kontakter mig, hører du altid tilbage fra mig

inden for 48 timer.

BESKED

Tak for din besked!

bottom of page