top of page

Services

Providing Everything You Need

JEG TILBYDER

_edited.png

INDIVIDUELLE SAMTALER/TERAPI

Den klassiske én-til-én samtale

I individuelle samtaler taler vi om, analyserer og finder løsninger på de problemer, du kæmper med i dit liv. Sammen arbejder vi på at få indsigt i de mønstre, du lever i, og derigennem at finde ud af, hvordan vi skaber livsforbedrende ændringer for dig.

Min tilgang tager udgangspunkt i den kognitive psykologi, hvor der er fokus på nuet og hvordan vi konkret kan indføre nye og bedre mønstre, der hjælper dig med at opnå det liv, du gerne vil leve.

Individuelle samtaler varer 45-50 minutter per session.

COACHING

Fokus på effektivt at opnå konkrete mål

Coaching er en mulighed for at arbejde med meget specifikke udfordringer, hvor vi fokuserer på at løse disse hurtigt og effektivt. Vi arbejder med udgangspunkt i redskaber, der tager udgangspunkt i motivation og planlægning for at sikre, at du når i mål med netop dine ønsker på en effektiv måde.

Coaching-sessioner varer 45-50 minutter per session.

_edited.jpg
pexels-gustavo-fring-7447070_edited_edited.jpg

PARTERAPI

Et stærkere forhold

I parterapeutiske samtaler er I, som navnet siger, to sammen, der gerne vil forbedre jeres forhold. Vi tager udgangspunkt i de problemer, I oplever i jeres samspil med og relation til hinanden - fx prioriteringer, kommunikation, generelle uenigheder osv.

Har jeres udfordringer i forholdet afsæt i store personlige problemer hos én eller jer begge, kan individuel terapi blive anbefalet enten i stedet for parterapien eller i kombination med denne.

Parsamtaler varer 75-80 minutter per session.

SUPERVISION

Refleksionsrum til bedre praksis

Supervision er en mulighed for at understøtte praksis, især i intenst relationsarbejde og arbejde med mennesker. I supervisionen arbejder vi med forståelse af både vores klienter/borgere og os selv, og hvordan reaktioner og adfærd hos alle parter kan både forstås og forbedres inden for de rammer, vi arbejder i.

Supervision kan foregå både én-til-én og i grupper alt efter ønske og behov.

 

En session varer 1 time, men der kan bookes flere sammenhængende sessioner alt efter, hvad der giver mening ud fra emne, ønske og behov. Især for gruppesupervision opfordres der til mere end én time per mødegang, så der er tid til supervision af mere end én udfordring.

_edited.jpg

KONTAKT

Dr. Alexandrines Vej 2, 9600 Aars

Inden vi starter et forløb, tilbyder jeg altid et Gratis kemi-tjek.

Når du kontakter mig, hører du altid tilbage fra mig

inden for 48 timer.

BESKED

Tak for din besked!

bottom of page