top of page

TIL VIRKSOMHEDER

Hvis I overvejer at sætte fokus på jeres psykiske arbejdsmiljø, forebygge stresssygemeldinger, give meningsfulde og hjælpsomme personaletilbud til jeres medarbejdere eller noget helt fjerde, så er der masser af muligheder, der kommer til glæde for både virksomhed og medarbejdere.

På denne side er der et udpluk af nogle af de mest almindelige muligheder - hvis I ikke ser dét, der passer til jer, eller hvis I gerne vil tage en snak om, hvordan jeres behov kan imødekommes, kan jeg kontaktes for en uddybende snak.

SAMTALER TIL MEDARBEJDERE

Stress, kriser, fysiske sygdomsforløb - eller måske noget helt andet? Hvis I ønsker et personalegode, der også er godt for virksomheden, så er muligheden for at tilbyde jeres medarbejdere kortvarig psykologisk rådgivning en god investering.

Samtalerne kan fx bruges til sygemeldte medarbejdere, medarbejdere i mistrivsel eller med risiko for sygemelding eller blot medarbejdere, der måske er under belastning eller har noget at kæmpe med og som gerne vil løse det, før udfordringen udvikler sig yderligere.

Ved at tilbyde støtte til jeres medarbejdere kan I både få medarbejdere, der er gladere, trives bedre og som har redskaber til at forebygge fremtidige problemer. Alt dette er godt både for ansatte og arbejdsgivere.

2
ARBEJDSPLADSRÅDGIVNING

Afklaring af skånehensyn, forebyggelse af stress, støttende foranstaltninger - og meget, meget mere. Med en baggrund inden for beskæftigelsesområdet har jeg bred erfaring med, hvordan det psykiske arbejdsmiljø sikres, så jeres medarbejdere får de bedste forudsætninger for at yde deres ypperste uden at dette fører til stress og sygemelding. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og vores fælles idéer.

 

Forløb vil være individuelle for den enkelte arbejdsplads, alt efter hvilke ydelser, der ønskes.

3
OPLÆG, FOREDRAG ELLER WORKSHOPS

Med et oplæg, foredrag eller en workshop får I muligheden for (i mindre eller større grupper) at arbejde fokuseret med et emne. Jeg tropper op med viden og eventuelt nogle opgaver til at hjælpe læringen på vej, alt efter jeres ønsker, og I får muligheden for at få indblik i et emne, der kan hjælpe jer til en bedre hverdag. Emnet bestemmer I - eller jeg kan give en hånd med at indsnævre et område ud fra en snak om de udfordringer, I gerne vil afhjælpe, eller den viden, I gerne vil give jeres medarbejdere.

4
FAGLIG UDVIKLING

I har også mulighed for at give ansatte en målrettet faglig udvikling, fx i form af supervision eller coaching.

I supervisionen skaber vi et refleksionsrum, hvor ansatte kan lære af deres egen erfaring og andres, tackle udfordringer i arbejdsopgaverne, og generelt blive mere bevidste om deres opgaveudførelse.

I coachingen arbejder vi målrettet med en problemstilling. Jeg hjælper med overblik, handlemuligheder og spørgsmål, der kan være med til at nedbryde barriererne og lade jeres ansatte finde den rigtige løsning.

KONTAKT

Dr. Alexandrines Vej 2, 9600 Aars

Inden vi starter et forløb, tilbyder jeg altid et Gratis kemi-tjek.

Når du kontakter mig, hører du altid tilbage fra mig

inden for 48 timer.

BESKED

Tak for din besked!

bottom of page