top of page

JEG TILBYDER

OBS! P.t. tilbydes samtaler kun per telefon/video eller i klientens eget hjem.
_edited.png

INDIVIDUELLE SAMTALER/TERAPI

Den klassiske én-til-én samtale

I individuelle samtaler taler vi om, analyserer og finder løsninger på de problemer, du kæmper med i dit liv. Sammen arbejder vi på at få indsigt i de mønstre, du lever i, og derigennem at finde ud af, hvordan vi skaber livsforbedrende ændringer for dig.

Min tilgang tager udgangspunkt i den kognitive psykologi, hvor der er fokus på nuet og hvordan vi konkret kan indføre nye og bedre mønstre, der hjælper dig med at opnå det liv, du gerne vil leve.

Individuelle samtaler varer 45-50 minutter per session.

COACHING

Fokus på effektivt at opnå konkrete mål

Coaching er en mulighed for at arbejde med meget specifikke udfordringer, hvor vi fokuserer på at løse disse hurtigt og effektivt samt at du tilegner dig redskaber og teknikker til at kunne løse lignende problemer i fremtiden. Vi arbejder med ud fra redskaber, der tager udgangspunkt i motivation og planlægning for at sikre, at du når i mål med netop dine ønsker på en effektiv måde.

Coaching-sessioner varer 45-50 minutter per session.

_edited.jpg
pexels-gustavo-fring-7447070_edited_edited.jpg

PARTERAPI

Et stærkere forhold

I parterapeutiske samtaler er I, som navnet siger, to sammen, der gerne vil forbedre jeres forhold. Vi tager udgangspunkt i de problemer, I oplever i jeres samspil med og relation til hinanden - fx prioriteringer, kommunikation, generelle uenigheder osv.

Har jeres udfordringer i forholdet afsæt i store personlige problemer hos én eller jer begge, kan individuel terapi blive anbefalet enten i stedet for parterapien eller i kombination med denne.

Parsamtaler varer 75-80 minutter per session.

SUPERVISION

Refleksionsrum til bedre praksis

Supervision er en mulighed for at understøtte praksis, især i intenst relationsarbejde og arbejde med mennesker. I supervisionen arbejder vi med forståelse af både vores klienter/borgere og os selv, og hvordan reaktioner og adfærd hos alle parter kan både forstås og forbedres inden for de rammer, vi arbejder i.

Supervision kan foregå både én-til-én og i grupper alt efter ønske og behov.

 

Sessionerne varer 45-50 minutter, men der kan bookes flere sammenhængende sessioner alt efter, hvad der giver mening ud fra emne, ønske og behov.

_edited.jpg
_edited_edited.jpg

ARBEJDSPLADSRÅDGIVNING

Konsultation til arbejdspladser

Afklaring af skånehensyn, forebyggelse af stress, støttende foranstaltninger - og meget, meget mere. Med en baggrund inden for beskæftigelsesområdet har jeg bred erfaring med, hvordan det psykiske arbejdsmiljø sikres, så jeres medarbejdere får de bedste forudsætninger for at yde deres ypperste.

Nogle af mulighederne er fx forebyggelse af stress gennem oplæg og rådgivning; støttende samtaler til belastede medarbejdere;

tværfaglig supervision af medarbejdere, der arbejder med relationer; eller afklaring af skånehensyn, der kan hjælpe i ansættelsen af en fleksjobber. Vi tager udgangspunkt i jeres behov og vores fælles idéer.

Forløb vil være individuelle for den enkelte arbejdsplads, alt efter hvilke ydelser, der ønskes.

bottom of page